תמונה תמונה 2 3 4
    חדשות
    דלג על חדשות

    חדשות

    המשך עצור
    • אשת השנה ברפואה- פרופ' טלי שגיא

      פרופ' טלי שגיא מנהלת היחידה לנוירולוגיה ילדים, נבחרה השנה, בשל פעילותה בתחום הטיפול בקנאביס, בתינוקות המאובחנים על ספקטרום האוטיזם.

    • פרופ' יעקב בר מונה לראש החוג לגינקולוגיה של אונ' ת"א

      פרופ' יעקב בר, מנהל אגף נשים ויולדות ב'וולפסון', מונה באחרונה לראש החוג לגינקולוגיה ומיילדות של אוניברסיטת תל אביב.

    • ילדה מטוגו עברה בהצלחה צנתור במרכז הרפואי וולפסון

      "ילדה בת שמונה מטוגו הוטסה לישראל ועברה אתמול בהצלחה צנתור מורכב מציל חיים במרכז הרפואי "וולפסון" אריאל היא הילדה הראשונה שהוצאה לטיפול בישראל מטוגו, מצטרפת חדשה ל 55 מדינות שאזרחיהן זוכים לטיפולים רפואיים בארץ באמצעות עמותת "הצל לבו של ילד".

    • מרכז לימוד ע"ש אלי בארי ז"ל יוקם במרכז הרפואי 'וולפסון'

      עמותת הידידים של המרכז הרפואי 'וולפסון', ביחד עם הנהלת בית החולים, ערכה השבוע ערב לזכרו של אלי בארי ז"ל, אשר כיהן כיו"ר עמותת הידידים של המרכז הרפואי וכיו"ר 'אגמון' – גמלאי המוסד למודיעין. אלי בארי ז"ל פעל רבות לקידום המרכז הרפואי מתוך תחושת שליחות, בהתמדה ובנחישות. לזכרו יוקם מרכז לימוד ב'וולפסון'

    • וולפסון נגד האלימות- 45 מאבטחים, לחצני מצוקה ומצלמות

      ניר כץ, קצין ביטחון ראשי בבית החולים, מגלה: "יש הרבה מקרי אלימות מדי יום שהציבור אינו יודע עליהם". "כוח האבטחה בוולפסון מורכב מאנשים שמיומנים לטפל במקרי אלימות במסגרת בית החולים".

    המרכז הרפואי 'וולפסון' זכה במקום ה-2 בתחרות השף הארצית "אפשרי בריא" !

      

     

               בתחרות, בחסות משרד הבריאות, השתתפו
                            21 בתי חולים מכל הארץ


     

    בתמונה: ליהי, זיוו דורון, אבי קקון, ואבי גולדפיין עם התעודות. 



    כזכור, לפני כשבועיים, העפיל מערך ההסעדה והדיאטה של המרכז הרפואי 'וולפסון', לשלב הגמר בתחרות השף הארצית "אפשרי בריא"  בחסות משרד הבריאות ובהשתתפות 21 בתי חולים מכל הארץ.

     

     

    אתמול ( 14 פברואר, יום שלישי ) התקיים שלב הגמר של התחרות, במסגרת כנס של משרד הבריאות באיירפורט סיטי, שם הציג מערך ההסעדה והדיאטה של 'וולפסון' מנת סלט עדשים בקונכיית פילו והתמודד מול בית החולים הדסה בירושלים ובית החולים פלימן בחיפה, אשר עלו ביחד עמו לשלב הגמר.

     

     

    בתמונה: מנת סלט עדשים בקונכיית פילו

     

     

    בסיום האירוע, הוכרז כי המרכז הרפואי 'וולפסון' זכה במקום ה-2 מבין כלל בתי החולים אשר השתתפו בתחרות.
    במקום הראשון זכה בית החולים הדסה, אשר הציג מנת דג במעטפת עלי אורז וירקות. 
     

    חבר השופטים בתחרות כלל את פרופ׳ רונית אנדלווט; מנהלת מחלקת תזונה במשרד הבריאות, פרופ׳ איתמר גרוטו; ראש שירות בריאות הציבור.וד״ר נוף עתמאנה (זוכת גמר התכנית מאסטר שף).
    חבר השופטים טעם את כל המנות וניקד אותן לפי קריטריונים של - טעם, חומרי גלם וערכים תזונתיים.


    בתמונה:השפים אבי גולדפיין ואבי קקון עם המנה

     

     

    צוות מערך ההסעדה והדיאטה של 'וולפסון' אשר הוביל את הזכייה בתחרות:

    ענת לוי, מנהלת שרות הדיאטה
    ליהי יפה, דיאטנית המטבח
    אבי קקון, השף הראשי
    אבי גולדפיין, שף בכיר
    זיו דורון, מנהל מערך המזון
    סיליה באומן, רכזת הרכש
    בועז צמח, מחסנאי
    מערך המזון המשקי

     

     

    במרכז הרפואי 'וולפסון' הגיבו בהתרגשות בעקבות הודעה הזכייה,  אם כי בהנהלת בית החולים ציינו כי ההישג אינו מפתיע, לאור המקצועיות והניסיון שמפגינים צוות ההסעדה ומערך הדיאטה,
    "לא רק במסגרת תחרות, אלא חשוב יותר – במסגרת השגרה היומיומית הלחוצה, כאשר אנו דואגים לרווחתם ולבריאותם של אלפי עובדים ומטופלים".



    בתמונה: משתתפי התחרות על הבמה.

     

     

     

     

     

    א.ח. - אזור חופשי - פייסבוק
    דלג על א.ח. - אזור חופשי - פייסבוק
    עבור לתוכן העמוד