הצלחה למערך ההסעדה והדיאטה ב'וולפסון': עלה לשלב הגמר בתחרות השף "אפשרי בריא"!

הצלחה למערך ההסעדה והדיאטה ב'וולפסון': עלה לשלב הגמר בתחרות השף "אפשרי בריא"! (הגדל)

הצלחה למערך ההסעדה והדיאטה ב'וולפסון':

 

ביה"ח עלה לשלב הגמר בתחרות השף "אפשרי בריא" בה השתתפו 20 בתי חולים מכל הארץ.

 

 

 

העפיל לשלב הגמר בו ישתתפו 3 בתי חולים בלבד: 'הדסה', 'פלימן' ו-'וולפסון'.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

בשבוע שעבר השתתפו נציגי מערך ההסעדה ושירות הדיאטה של המרכז הרפואי 'וולפסון', בתחרות השף "אפשרי בריא", שנערכה בחסות משרד הבריאות, לצד 20 מרכזים רפואיים מכל הארץ.
במסגרת התחרות, התבקשו נציגי המרכזים הרפואיים להציג מנה עיקרית חמה וכן מנה צמחונית, כאשר הקריטריונים המרכזיים לזכייה הנם – טעמה של המנה, איכותה והרכבה התזונתי.

השף אבי גולדפיין ודיאטנית מערך המזון ליהי יפה, אשר ייצגו בתחרות את מערך ההסעדה של המרכז הרפואי 'וולפסון', הציגו מנת סלמון בקראסט אגוזים (מצ"ב תמונה) ועלה עמה אל השלב הבא, במסגרתו התמודדו 10 בתי החולים;
איכילוב, רמב"ם, אסף הרופא, הדסה, לניאדו, פלימן, לווינשטיין, מאיר, נצרת ו-'וולפסון'.

 

 

 

בתמונה: סלמון בקראסט אגוזים - המנה שהעלתה אותנו לעשירייה.

 

 

בשלב הביניים, הציג מערך ההסעדה והדיאטה ב'וולפסון' מנה צמחונית – סירת חציל בלאדי (מצ"ב תמונה), אשר הודות לה העפיל אל שלב הגמר בו ישתתפו שלושה בתי חולים בלבד;
הדסה הר הצופים ו'פלימן' שבחיפה, לצד המרכז הרפואי 'וולפסון'.

 

 

בתמונה:  מנה צמחונית – סירת חציל בלאדי  - אשר העלתה אותנו לשלב הגמר.

 

 

 

 

בתאריך 14 בפברואר, יתקיים שלב הגמר בתחרות השף "אפשרי בריא", ובמרכז הרפואי 'וולפסון' מאמינים כי הזכייה במקום הראשון אפשרית בהחלט.

 

 

בין השופטים בתחרות: איתמר גרוטו; משנה למנכ"ל משרד הבריאות, אורית יונה; דיאטנית ראשית במשרד הבריאות, פרופ' רונית אנדבלווט; מנהלת המחלקה לתזונה במשרד הבריאות,
נוף עתמאנה אסמאיל; המנצחת בתחרות 'מאסטר שף' לשנת 2014.

 

 

 

בתמונה: צוות השופטים והשפים אשר השתתפו בתחרות

 

 

ענת לוי, מנהלת שירות הדיאטה: "המנות שהצגנו בתחרות בלטו לא רק באיכותן וטעמן, אלא בעיקר הודות לישימות שלהן. קיבלנו מהשופטים מחמאות על כך שניתן לייצר מהמנות כמות המספיקה למאות רבות של מאושפזים ועובדים.
זכינו במירב הנקודות בעיקר הודות לנגישותן לטעמו של הקהל הישראלי, ולצד זאת איכותן והרכבן התזונתי".

 

זיו דורון, מנהל מערך ההסעדה ב'וולפסון': "אני גאה בתוצאה שהשגנו עבור בית החולים. הדבר מעיד על יכולותינו, אשר עדיין לא מוצו במלואן.
עלי לציין גם כי המנות עומדות ביעד החשוב של קיום תקציב ריאלי למערך הסעדה בבית חולים. הישג זה הוא פרי עבודה משותפת עם השף הראשי שלנו, אבי קקון, אשר הביא לידי ביטוי ניסיונו ומקצועיותו".

 

שלום נויפלד, מנהל אדמיניסטרטיבי ב'וולפסון': "ראוי לציון שיתוף הפעולה הפורה בין שירות הדיאטה, המטבח ומחסן המזון ב'וולפסון'.
על ההתארגנות המהירה, תכנון המנות והכנתן בזריזות וביעילות, בלוח זמנים הקצר שעמד לרשותנו.  שיתוף פעולה זה הביא אותנו להישג המרשים בתחרות שף "אפשרי בריא",

כאשר מתוך כ- 20 מתמודדים הגענו לשלישיית הגמר".

 

ד"ר יצחק ברלוביץ, מנהל 'וולפסון': "אני רואה חשיבות רבה בהשתתפות בתחרות זו. יש בכך מסר, לא רק למטופלים ולעובדים שלנו, אלא לכלל הציבור. אנו מקדמים את המודעות לצריכת מזון בריא,
דבר המהווה תרומה חשובה לבריאות  האוכלוסייה".  

 

 

 

 

עבור לתוכן העמוד