חיפושדלג על חיפוש
    תמונה תמונה 2 3 4
    חדשותדלג על חדשות

    חדשות

    המשך עצור
    • אשת השנה ברפואה- פרופ' טלי שגיא

      פרופ' טלי שגיא מנהלת היחידה לנוירולוגיה ילדים, נבחרה השנה, בשל פעילותה בתחום הטיפול בקנאביס, בתינוקות המאובחנים על ספקטרום האוטיזם.

    • פרופ' יעקב בר מונה לראש החוג לגינקולוגיה של אונ' ת"א

      פרופ' יעקב בר, מנהל אגף נשים ויולדות ב'וולפסון', מונה באחרונה לראש החוג לגינקולוגיה ומיילדות של אוניברסיטת תל אביב.

    • ילדה מטוגו עברה בהצלחה צנתור במרכז הרפואי וולפסון

      "ילדה בת שמונה מטוגו הוטסה לישראל ועברה אתמול בהצלחה צנתור מורכב מציל חיים במרכז הרפואי "וולפסון" אריאל היא הילדה הראשונה שהוצאה לטיפול בישראל מטוגו, מצטרפת חדשה ל 55 מדינות שאזרחיהן זוכים לטיפולים רפואיים בארץ באמצעות עמותת "הצל לבו של ילד".

    • מרכז לימוד ע"ש אלי בארי ז"ל יוקם במרכז הרפואי 'וולפסון'

      עמותת הידידים של המרכז הרפואי 'וולפסון', ביחד עם הנהלת בית החולים, ערכה השבוע ערב לזכרו של אלי בארי ז"ל, אשר כיהן כיו"ר עמותת הידידים של המרכז הרפואי וכיו"ר 'אגמון' – גמלאי המוסד למודיעין. אלי בארי ז"ל פעל רבות לקידום המרכז הרפואי מתוך תחושת שליחות, בהתמדה ובנחישות. לזכרו יוקם מרכז לימוד ב'וולפסון'

    • וולפסון נגד האלימות- 45 מאבטחים, לחצני מצוקה ומצלמות

      ניר כץ, קצין ביטחון ראשי בבית החולים, מגלה: "יש הרבה מקרי אלימות מדי יום שהציבור אינו יודע עליהם". "כוח האבטחה בוולפסון מורכב מאנשים שמיומנים לטפל במקרי אלימות במסגרת בית החולים".

    הצלחה למערך ההסעדה והדיאטה ב'וולפסון': עלה לשלב הגמר בתחרות השף "אפשרי בריא"!

    הצלחה למערך ההסעדה והדיאטה ב'וולפסון': עלה לשלב הגמר בתחרות השף "אפשרי בריא"! (הגדל)

    הצלחה למערך ההסעדה והדיאטה ב'וולפסון':

     

    ביה"ח עלה לשלב הגמר בתחרות השף "אפשרי בריא" בה השתתפו 20 בתי חולים מכל הארץ.

     

     

     

    העפיל לשלב הגמר בו ישתתפו 3 בתי חולים בלבד: 'הדסה', 'פלימן' ו-'וולפסון'.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    בשבוע שעבר השתתפו נציגי מערך ההסעדה ושירות הדיאטה של המרכז הרפואי 'וולפסון', בתחרות השף "אפשרי בריא", שנערכה בחסות משרד הבריאות, לצד 20 מרכזים רפואיים מכל הארץ.
    במסגרת התחרות, התבקשו נציגי המרכזים הרפואיים להציג מנה עיקרית חמה וכן מנה צמחונית, כאשר הקריטריונים המרכזיים לזכייה הנם – טעמה של המנה, איכותה והרכבה התזונתי.

    השף אבי גולדפיין ודיאטנית מערך המזון ליהי יפה, אשר ייצגו בתחרות את מערך ההסעדה של המרכז הרפואי 'וולפסון', הציגו מנת סלמון בקראסט אגוזים (מצ"ב תמונה) ועלה עמה אל השלב הבא, במסגרתו התמודדו 10 בתי החולים;
    איכילוב, רמב"ם, אסף הרופא, הדסה, לניאדו, פלימן, לווינשטיין, מאיר, נצרת ו-'וולפסון'.

     

     

     

    בתמונה: סלמון בקראסט אגוזים - המנה שהעלתה אותנו לעשירייה.

     

     

    בשלב הביניים, הציג מערך ההסעדה והדיאטה ב'וולפסון' מנה צמחונית – סירת חציל בלאדי (מצ"ב תמונה), אשר הודות לה העפיל אל שלב הגמר בו ישתתפו שלושה בתי חולים בלבד;
    הדסה הר הצופים ו'פלימן' שבחיפה, לצד המרכז הרפואי 'וולפסון'.

     

     

    בתמונה:  מנה צמחונית – סירת חציל בלאדי  - אשר העלתה אותנו לשלב הגמר.

     

     

     

     

    בתאריך 14 בפברואר, יתקיים שלב הגמר בתחרות השף "אפשרי בריא", ובמרכז הרפואי 'וולפסון' מאמינים כי הזכייה במקום הראשון אפשרית בהחלט.

     

     

    בין השופטים בתחרות: איתמר גרוטו; משנה למנכ"ל משרד הבריאות, אורית יונה; דיאטנית ראשית במשרד הבריאות, פרופ' רונית אנדבלווט; מנהלת המחלקה לתזונה במשרד הבריאות,
    נוף עתמאנה אסמאיל; המנצחת בתחרות 'מאסטר שף' לשנת 2014.

     

     

     

    בתמונה: צוות השופטים והשפים אשר השתתפו בתחרות

     

     

    ענת לוי, מנהלת שירות הדיאטה: "המנות שהצגנו בתחרות בלטו לא רק באיכותן וטעמן, אלא בעיקר הודות לישימות שלהן. קיבלנו מהשופטים מחמאות על כך שניתן לייצר מהמנות כמות המספיקה למאות רבות של מאושפזים ועובדים.
    זכינו במירב הנקודות בעיקר הודות לנגישותן לטעמו של הקהל הישראלי, ולצד זאת איכותן והרכבן התזונתי".

     

    זיו דורון, מנהל מערך ההסעדה ב'וולפסון': "אני גאה בתוצאה שהשגנו עבור בית החולים. הדבר מעיד על יכולותינו, אשר עדיין לא מוצו במלואן.
    עלי לציין גם כי המנות עומדות ביעד החשוב של קיום תקציב ריאלי למערך הסעדה בבית חולים. הישג זה הוא פרי עבודה משותפת עם השף הראשי שלנו, אבי קקון, אשר הביא לידי ביטוי ניסיונו ומקצועיותו".

     

    שלום נויפלד, מנהל אדמיניסטרטיבי ב'וולפסון': "ראוי לציון שיתוף הפעולה הפורה בין שירות הדיאטה, המטבח ומחסן המזון ב'וולפסון'.
    על ההתארגנות המהירה, תכנון המנות והכנתן בזריזות וביעילות, בלוח זמנים הקצר שעמד לרשותנו.  שיתוף פעולה זה הביא אותנו להישג המרשים בתחרות שף "אפשרי בריא",

    כאשר מתוך כ- 20 מתמודדים הגענו לשלישיית הגמר".

     

    ד"ר יצחק ברלוביץ, מנהל 'וולפסון': "אני רואה חשיבות רבה בהשתתפות בתחרות זו. יש בכך מסר, לא רק למטופלים ולעובדים שלנו, אלא לכלל הציבור. אנו מקדמים את המודעות לצריכת מזון בריא,
    דבר המהווה תרומה חשובה לבריאות  האוכלוסייה".  

     

     

     

     

    א.ח. - אזור חופשי - פייסבוקדלג על א.ח. - אזור חופשי - פייסבוק
    עבור לתוכן העמוד